Lasker Open-Schaaktournooi 5 oktober 2013

Emanuel Lasker

Emanuel Lasker

Op zaterdag 5 oktober zal de Utrechtse Studenten Schaakvereniging Lasker ter ere van haar 105-jarige bestaan een groot schaaktoernooi organiseren. Vorig jaar is dit schaaktoernooi in het leven geroepen en was het zo’n succes, dat er besloten is het dit jaar voor de tweede keer te organiseren. Dit evenement zal plaatsvinden in de mooie sociëteit van onze vereniging, het USC, aan het Janskerkhof 14 te Utrecht.

Gezien het feit dat leden binnen de vereniging weten dat het vorig jaar voor de eerste keer georganiseerd is en dat wij ons 21e lustrum zullen vieren, wordt er verwacht dat er vanuit deze leden meer aanmeldingen komen. Daarnaast hebben wij al vele leden van verschillende (studenten-)schaakverenigingen uit verschillende steden enthousiast gemaakt voor de evenement. De voorspelde opkomst en mooie locatie belooft ons een bijzondere dag.

Het toernooi zal gespeeld worden in Zwitserse spelvorm. Er is geen minimaal niveau vereist voor deelname, slechts passie voor de schaaksport! De dag zal beginnen om 10:00 en eindigen om 17:00. Tijdens de dag zullen wij goede lunch, happen en enkele drankjes verzorgen. Uiteraard zal een prijs de kampioen sieren! Voor deelname vragen wij €15,- inschrijfgeld. Extra drankje kost €1,25 per stuk.

Wilt u deelnemen aan dit toernooi? Stuur dan een e-mail naar ussb.lasker@gmail.com, met daarin:

  • Uw naam
  • Leeftijd
  • E-Mailadres
  • Schaakvereniging (eventueel)
  • Rating (eventueel)

Wij hopen u 5 oktober welkom te mogen heten op dit fantastische toernooi!

Met vriendelijke groet,

Floris Pouw
U.S.S.B. Lasker
Commissaris Schaak
ussb.lasker@gmail.com