OKU 2014

logo_OKUIn het laatste weekend van mei (30 en 31 mei en 1 juni 2014) organiseert SV Paul Keres het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU). Dit weekendtoernooi is geschikt voor alle speelsterkten en biedt je de mogelijkheid om 4, 5 of 6 interessante partijen te spelen. We hopen dat er ook weer veel spelers van andere clubs meedoen!

We spelen in de hal van Sportpark Daalseweide, op de grens van Maarssen en Utrecht, waar we te gast zijn bij korfbalvereniging OVVO/De Kroon. Er zijn drie groepen: A (>1800), B (1500-1900) en C (<1600). In elke groep zijn diverse prijzen te winnen. Nieuw dit jaar is dat het OKU gecombineerd is met het SGS-kampioenschap, waardoor regionale spelers extra kans maken op een prijs. Het is mogelijk om 1 of 2 byes op te nemen in ronde 1 t/m 4. Alle informatie vind je op http://www.paulkeres.nl/oku, waar je ook in kunt schrijven.

Mocht je een heel weekend te veel vinden, dan is het ook mogelijk om als invaller te fungeren: je speelt dan als de groep oneven is. Een leuke manier om een partij te spelen die voor de KNSB-rating meetelt zonder verdere verplichtingen. Ook zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers om partijen in te voeren, buitenlandse topspelers te huisvesten of andere hand- en spandiensten te verrichten. Ten slotte kun je het OKU ook steunen als lid van de Club van Honderd. Neem contact op met Jan Jaap Janse als je hier meer van wil weten (voorzitter@paulkeres.nl).

Er worden 16 partijen live uitgezonden, dus om te supporteren hoef je de deur niet uit. Maar natuurlijk vinden we het leuker als je meespeelt of langs komt. Graag tot eind mei!