Schaken in het Stadskantoor, 20, 21, 22, 25 en 26 januari

Tijdens de Utrechtse schaakweek wordt er uiteraard ook geschaakt op het grote schaakbord in de hal van het Stadskantoor. Utrecht is hier tenslotte uniek in: een groot schaakbord in de ‘navel’ van de stad. Welke andere stad in de wereld kan dat zeggen? In de aanloop naar de grote evenementen in het Spoorwegmuseum kan het publiek alvast kennis maken met het schaakspel en spelen tegen Utrechtse clubschakers.

Naast het grote schaakspel zijn er tafels met gewone schaakborden waarop live partijen uit het Tata-toernooi in Wijk aan Zee worden gevolgd. Ook is er ruimte voor instructie, toelichtingen op bekende partijen en andere schaakactiviteiten.  Toegankelijk voor alle schaakniveaus. We hopen ook onze schakende wethouder Paulus Jansen van harte te begroeten.

Tijd en data: dagelijks 13.00-17.00 uur. Woensdag 20 januari, donderdag 21 januari, vrijdag 22 januari, maandag 25 januari, dinsdag 26 januari. (Op woensdag 27 januari vinden de grote evenementen in het Spoorwegmuseum plaats en verhuizen we uiteraard daarheen.)
Locatie: Stadskantoor Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht. Pal naast Utrecht CS. Toegang gratis.