Rapidkampioenschap Moira-Domtoren start vrijdag 4 december

Chess32Voor de 5e maal op rij organiseert Moira-Domtoren een serie rapidavonden onder de noemer Open Rapidkampioenschap van Utrecht. Vrijdag 4 december is de eerste speelavond. Iedereen is welkom om gratis mee te spelen: clubschakers, familie, vrienden, huisschakers etc.

Naast geldprijzen voor de top 3 zal de prijzentafel gevuld zijn met voldoende prijzen in natura. Onder meer voor de beste ratingprestatie onder 1800 en 1500. Ook de avondprijzen zullen niet ontbreken, komende vrijdag staan deze (deels) in het teken van pakjesavond.

Ook meedoen? Meld je dan rond 19.30 in de zaal bij de wedstrijdleiding of stuur vóór 19.45 een sms naar 06-19575054. Van tevoren een mailtje sturen naar wedstr@moira-domtoren.nl kan natuurlijk ook.

In totaal zijn er 5 speelavonden, dus 15 ronden. Kun je niet alle ronden meespelen? Geen probleem, je kunt van ons max. 5 keer een bye (half punt) krijgen (let op: níét op de laatste speelavond). Als je de volgende dag supervroeg op moet, mag je dus de laatste ronde laten schieten. En wat als je de hond nog moet uitlaten of de afwas doen of je staat nog in een staartje file? Dan kun je de tweede ronde instromen. Meld je in dat geval alvast aan door een tekstberichtje te sturen naar 06-19575054.

Overzicht speeldata 5e Open Rapidkampioenschap van Utrecht:

  • 4 december
  • 12 februari
  • 26 februari
  • 8 april
  • 29 april
Zie www.moira-domtoren.nl