Zomer Avond Kompetitie 2014 (woensdag)

ZAK_grDRAAG JIJ STRAKS DE ZAK-KOPLOPERPET?

Voor alle schakers uit Utrecht (en omgeving) die in de zomerstop van hun club hun wekelijkse partij niet willen missen en eens tegen een ander gezicht willen spelen wordt deze zomer opnieuw de Zomeravondkompetitie georganiseerd. De gezellige en ruime speelzaal aan de Boorstraat (3de zijstraat Amsterdamsestraatweg, gebouw Huis aan de Werf) biedt van woensdag 2 juli tot en met 13 augustus gelegenheid aan alle clubschakers de wekelijkse routine voort te zetten tegen spelers van andere clubs, en aan alle huisschakers om een officiële partij te spelen. Door de unieke indelingsvorm (indeling tegen spelers van gelijke sterkte) maakt werkelijk iedereen kans op de rondeprijzen per avond, vele prijzen op de laatste avond en zelfs op de eerste plaats en het unieke Wisselpaard!

De Utrechtse Zomeravondkompetitie is zo vrijblijvend als je zelf wil: je kan per avond beslissen of je meespeelt. Aanmelden vóór 19.45 uur aan de zaal garandeert een plaats. De indeling wordt om 20.00 uur gemaakt. Het speeltempo is zomers: 1½ uur p.p.p.p., dus niet te laat om na afloop nog te vluggeren of wat te drinken. De sfeer is zomers gezellig, de opkomst groot en de zaal is voorzien van een bar (waar ook wat te eten is) en airco. Zie nozel.net/zak.

In het verhaal “In geval van twijfel, voorwaarts” (2002), geeft vaste deelnemer Ton Munnich een aardige sfeerimpressie van de ZAK.

Wat? Een echte schaakpartij op de zomeravond
Speeltempo? Anderhalf uur per persoon voor de hele partij
Waar? Gebouw Dijckzigt (Huis aan de Werf)
Wanneer? 7 woensdagen in de zomer van 2 juli tot 13 augustus
Opkomst is niet verplicht! Je kan elke week instappen
Voor wie?    Alle huis-, café en clubschakers
Kosten? € 2,50 per keer (Jeugd tot 16 jaar half geld!)
Hoe laat? Vóór 19.45 uur inschrijven aan de zaal, partijen starten om ongeveer 20.10
Prijzen? Elke avond rondeprijzen, en op de laatste avond prijsuitreiking met vele zomerse prijzen.
Contact? zak@nozel.net
Organisatie? De Rode Loper
Paul Keres
Moira-Domtoren